Sothys er også...

Syge menneskers trivsel, hjælp til pårørende, arv, sport, ... Sothys er engageret.

Syge menneskers trivsel.

En tilhænger af foreninger, der drager omsorg for syge menneskers trivsel.

At bringe unikke øjeblikke af afslapning og sindsro til sine kunder, sådan er kaldet for Sothys behandlinger og protokol.

Som en del af partnerskaber med Ligue contre le cancer, Maison du bien-être og forskellige hospitaler yder specialuddannede socio-æstetikere Sothys pleje til patienter for at hjælpe dem med at overvinde deres smertefulde prøvelser, genskabe en forbindelse, en kommunikation for at undgå tab af selvtillid og fristelsen til at trække sig tilbage i sig selv.

Sport

Sothys samarbejder med atleter, der deler vores værdier.

  • Caroline Garcia, WTA international tennisspiller, på Sothys Athletics™-serien.
  • Vincent Clerc, tidligere international rugbyspiller på Sothys Men-serien.
  • CAB, Club Athlétique Brive Rugby Team, for at skabe en række produkter i begrænset oplag.

Kunst

Kunst, som en kilde til velvære, som en kunst at leve.
Æstetik, følelser og raffinement er værdier, som skønheds- og velværeprofessionerne hævder med kunstens verden. Disse fælles værdier ønsker Sothys at bringe dem ud i livet og har været involveret i årevis ved at støtte kunstneriske begivenheder, hvor innovation og kreativitet bliver hædret.

Kærligheden til kunst er kun god, hvis den deles. Og det er i denne ånd, at Sothys arbejder for at fremme så forskellige kunstneriske udtryksformer som biograf, tv, musik og lyrisk kunst.

Kulturarv

Bevarelse af vores franske arv.
Sothys har altid fremført den menneskelige og den franske oprindelse af sin produktion. Vi er forpligtet til at forbedre og beskytte arven er en naturlig forlængelse af det, især i dets Corrèze-hjem.

Eksempler på dette engagement omfatter renovering af kirker i området, Saint-Hilaire La Combe i Curemonte, Saint-Pierre-ès-Liens i Noailhac og skabelsen af moderne glasmosaik i Chapelle des Pénitents i Collonges.