Bliv Sothys forhandler

Siden 1946 har Sothys repræsenteret fransk excellens i professionelle behandlinger på skønhedsklinikker og spa
Sothys, et af de originale skønhedsinstitutter og spa-mærker, blev skabt i 1946 under den nye bølge af fransk skønhed. Under ledelse af Dr. Hotz, en spabehandlingsvisionær og en ivrig egyptolog, blev de første formler udviklet i 1946. Sothys har været i konstant udvikling og har påtaget sig en førende rolle i skønhedsinstitutter, kurbade og klinikker gennem 15.000 salgssteder i 120 lande.

Kunne du tænke dig at blive Sothys forhandler? Kontakt os her

 

Fremragende behandling

I 1966 blev Sothys købt af Mas-familien, i dag driver Christian og Frederic Mas (3. generation) virksomheden. En historisk familievirksomhed fokuseret på excellence med to steder, der spiller en historisk rolle i brandet - Correze, hvor Mas-familien opstod - og nu hjemsted for det administrative hovedkvarter, laboratorier og produktionssted og Paris for dets internationale træningscenter. Skønhedsinstituttet på 128 Faubourg Saint-Honoré fremviser mærket og fokuserer på behandlingskvalitet.

Les Jardins Sothys®, en udsøgt botanisk have (der dækker fire hektar) i Auriac, åbnede i 2007. Les Jardins Sothys® i Auriac (Corréze) er en inspirationskilde og vidner om mærkets engagement i bæredygtig udvikling.

Et team på 25 eksperter herunder biokemikere, farmaceuter og skønhedsterapeuter ved Soredec Laboratory, Sothys Groups avancerede forskningscenter, er ansvarlige for udrulningen af ​​Sothys produkter. Med en evne til at innovere og inkorporere de seneste videnskabelige fremskridt lancerer Sothys hvert år i gennemsnit 35 nye produktformler og 15 nye makeupprodukter. Hver Sothys-formel kombinerer inspiration fra naturen og videnskabelig stringens og er baseret på fire grundlæggende principper: sikkerhed, sanselighed, effektivitet og naturlighed.

 

 

Made in France

Sothys er fremstillet i Frankrig med miljøansvarlig produktion, der kontrollerer hele sin produktdesignproces.

Mærkets flagskibsmetode, Digi-Esthetique® er en massageteknik specielt udviklet til at optimere behandlinger og optagelsen af ​​aktive ingredienser. Effektiviteten er baseret på kombinationen af ​​meget sofistikerede behandlinger sammen med din Sothys hjemmepleje, efter en nøjagtig huddiagnose af en Sothys-terapeut.

 

 

 

Bæredygtig udvikling

I hver af deres innovationer er Sothys forpligtet til bæredygtig udvikling. Sothys forfølger ideen om ansvarlig skønhed, der respekterer huden og miljøet.

Et mærke, der er forblevet udelukkende professionelt i over 75 år.

 

Kunne du tænke dig at blive Sothys forhandler? Kontakt os her