De 7 forskelle

6. Professionelle behandlinger

Siden 1946 har Sothys repræsenteret fransk ekspertise inden for professionelle behandlinger til skønhedsinstitutter og kurbade.

SYNERGI MELLEM PROFESSIONEL BEHANDLING  OG HJEMMEPLEJE.

Hos Sothys fremmer vi en stærk "Institut- og spakultur", idet vi er det eksklusive sted for behandlingsritualer. De unikke ritualer kombinerer sanseforkælelse, effektivitet og en personlig tilgang til behandling, for at gøre enhver aftale til et fristed af velvære, der nærer krop og sind... En kunst, der adskiller Sothys.

Effektiviteten af ​​Sothys-behandlinger er baseret på kombinationen af ​​meget sofistikerede behandlinger, der leveres på et hudplejeinstitut, sammen med produkter, der regelmæssigt bruges derhjemme for at forlænge virkningen, efter en nøjagtig huddiagnose for en skræddersyet skønhedsrecept.

Efter at have opfundet den første Lifting Treatment i 1968, har Sothys altid været stolt af regelmæssigt at ændre sine professionelle protokoller for at tilbyde innovative aktive ingredienser og teknikker og for at levere specifikke løsninger til hver klients behov med sine guldstandard Intensive ansigtsbehandlinger, kosmetiske formuleringer og dens signaturbehandlinger.

 

De intensive behandlinger

3 højeffektive ansigtsbehandlinger.

Unik sensorisk oplevelse og målrettet effektivitet: ekspertisen ved professionelle ansigtsbehandlinger.

 

Afgiftende energigivende intensiv behandling
Detox Energie ™

Med organisk hyldebærekstrakt, anmeldt patentansøgning FR 18 53898

100% tilfredshed efter én behandling*: huden genoplades med energi.

Huden er lys og virker forurenet.

*% af tilfredshed efter én Detox Energie™ Intensive-behandling og en uges brug af Energizing-serum morgen og aften eller efter en serie på tre Detox Energie™ Intensive-behandlinger og tre uger med Energizing-serum morgen og aften. Test udført på 28 personer (21 kvinder + 7 mænd).

 

Fugtgivende intensiv behandling

Fugtgivende intensiv behandling Hydra3ha. Hyaluronsyre™

med 1055 boletusekstrakt.

Pro-ungdomshydrering: 100% TILFREDSHED efter 3 behandlinger **

** Egenvurdering på 15 personer

 

Foryngende intensiv behandling

Ungdomsintensiv behandling

ßP3. TRI-COMPLEX™ SAFFRON-SOPHORA-PEPTIDER.

50% mere fasthed efter 3 behandlinger! ***

*** Vurdering af forbedringen i deres huds fasthed, vurderet af de personer, der modtog behandlingsforløbet. Gennemsnit beregnet ud fra scoren tildelt før behandlingen og efter 3 behandlinger.

 

Vores tre karakteristiske kropsbehandlinger.

 

Oplev et lands kultur gennem en specifik massage.

Valg af signaturbehandling omfatter:

  • Tag på en indvielsesrejse
  • Enestående protokoller inspireret af en stærk kultur
  • En specifik massageteknik til hver behandling
  • Sothys eksklusive lyddesign

 

En rejse til Japan: Hanakasumi ™ signaturbehandling.

En unik protokol af japansk inspiration: peeling med eksfolierende handsker, afslappende massage af hele kroppen og specifik massage af fødderne i dette nærende, delikat parfumerede ritual.

En rejse til Asien: Ancestral Indonesia™ signaturbehandling.

En original behandlingsprotokol inspireret af indonesiske skønhedsritualer fra forfædre for at skabe kraftfuldt velvære for krop og sind ved at genoprette deres energier.

En eksotisk behandling, der kombinerer global kropsmassage og åndedrætsritual for både klienten og skønhedsterapeuten.

En rejse til Orienten: Orientalske sensations signaturbehandling.

En enestående behandlingsprotokol taget fra forfædres orientalske ritualer med aromatiske noter af myrra og rav: en salve til at forberede kroppen til skrubben, derefter modellering suppleret med en eksklusiv Sothys-teknik ved hjælp af en eksfolierende ler inspireret af traditionelle orientalske metoder, givet til klienten ved afslutningen af behandlingen.

Vores stjerneprodukter

Desquacrem

Det ikoniske produkt!
Omformuleret flere gange siden 1950, for endnu mere effektivitet, muliggør en dyb rensning for at slippe af med de mest genstridige urenheder

| Desquacrem forte microderm | Forstærket handling!
Den dybderens, der er emblematisk for vores mærke, er forstærket af salicylsyre og mikrokorn af ris for at kombinere dybderensning af hudens porer og eksfoliering.

Cosmeceutics: to serier af produkter.

Supplerende med dermo-kosmetiske teknikker.

Rødt område - FORSTÆRK/FORSINKELSE: I vekslen med dermo-æstetiske teknikker og maskiner/Som alternativ.
Blue range - KOMPENSER/REPARATION: Efter æstetiske maskinindgreb (ex: mikrodermabrasion), dermo-æstetiske indgreb (ex: laser), kosmetisk kirurgi.

Testet under dermatologisk kontrol. Produkterne i Sothys kosmetiksortiment er kosmetik. De kan påføres eller anbefales efter et dermo-æstetisk indgreb (medicinsk eller kosmetisk kirurgi), hvis huden er sund og ikke skadet og efter lægelig rådgivning.

La Crème 128.

Den mest sublime creme til den mest dyrebare hemmelighed.

Sothys Rose, specielt skabt til ære for sin grundlægger, Mr Bernard Mas, blev den enestående inspirationskilde til en unik creme: La Crème 128.

Sothys og Bernardaud kombinerer deres ekspertise og fælles passion for ekspertise for at give anledning til den mest udsøgte præsentation, der nogensinde er skænket skønhed. For første gang i kosmetik indeholder en porcelænskrukke fra Bernardaud-fabrikken hemmelighederne bag en unik creme med enestående egenskaber.

 

De 7 forskelle - Læs mere